EXPERIÈNCIES, VIATGES I PETITS TRESORS PERSONALS

portaldhistoria
portaldhistoria

Mèxic, viatge juliol 2007

plaça de la catedral
plaça de la catedral

VIATGE A MÈXIC DF i VISITA A TEOTIHUACAN

Mèxic DF és una megaciutat de més de 20 milions d'habitants que guarda grans tresors artístics, històrics i culturals. Al centre històric destaquen la catedral, els barris colonials i el seu magnífic Museo Arqueológico. Ben a prop es troben les restes de Teotihuacan, joia del passat asteca.

Estiu 2010 - Aragó, La Rioja, Lleó, Astúries i el País Basc

Sos del Rey Católico
Sos del Rey Católico

SOS DEL REY CATÓLICO

estiu de 2010

Petit tresosr artístic i històric a la província de Saragossa, molt a prop de Navarra, on l'any 1452 va néixer el rei Ferran el Càtòlic. Fou declarat Conjunt Artístic i Històric i Bé d'Interés Cultural l'any 1968. Ben a prop es troba, ja en terres navarresses, el monetir de Leire, on cada vespre, a les 7 de la tarda, els monjos interpreten cants gregorians.

Plaça de la Catedral
Plaça de la Catedral

SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

agost de 2010

las médulas
las médulas

LAS MÉDULAS (El Bierzo, província de León)

estiu de 2010

Aquest impressionant paratge del Bierzo és el resultat de les extraccions d'or que van fer els romans amb la força de l'aigua.

Recomenació: un bon passeig a peu o en bici pels seus camins i gaudir d'un paisatge insòlit i digne de la ciència ficció. Visiteu també el centre d'interpretació.

Primavera 2011

castell de cardona
castell de cardona

CARDONA

març de 2011

Aquesta població compta amb un impressionant castell, que té el seu origen en el segle IX i que fou l'últim reducte austracista a Catalunya en la Guerra de Successió Espanyola.

Cardona també és coneguda per la seva muntanya de sal.

Recomenacions: Feu la visita a la muntanya de sal, que inclou entrar a les galeries de les antigues mines. Dineu al restaurant Les Monges, de l'hotel Bremon, o feu un sopar de tapes molt bones i una copa de vi a La Volta del Rector.

vista de la ciutat d'Eivissa
vista de la ciutat d'Eivissa

EIVISSA

abril de 2011

Aquesta illa balear forma part juntament amb Formentera de l'arxipelag de les Pitiuses. Fou colonitzada per fenicis, púnics (cartaginesos) i romans, època de la qual conserva importants restes arqueològiques. A més, els seus paratges naturals, les seves platges i la seva flora i fauna autòctona han fet merèixer a una part de l'illa la qualificació de "Patrimoni de la Humanitat".

Recomenacions: unes tapes a "La Bodega", a la pujada del castell, un passeig per Dalt Vila, una visita al poblat púnic de Sa Caleta o els illots d'Es Vedrà i Es Vedranell (impressionants), a més de la vida nocturna de l'illa, és clar.

Estiu 2011

FOTOS SIDNEY - Agost 2011

Fotos Singapur - Agost 2011

estiu 2012 - Califòrnia, Las Vegas i Grand Canyon

San Francisco

estiu 2013 - Escòcia

estiu 2015 - Suècia i Dinamarca

ESTOCOLM

GOTEBORG